+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

FKK Wellness Party hotel Recenze

Hodnocení hotelu

66%
Průměrné

dle 19 recenzí

  • Personál

    73%
  • Čistota

    61%
  • Vybavení

    73%
  • Pohodlí

    64%
  • Poměr cena/kvalita

    58%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 30.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 28.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Radka

dospělý pár, 30.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vstřícný a ochotný personál ,dobré jidlo za dobré ceny, čistá voda v bazénu, vyhrata sauna i virivka .

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
FKK Wellness Party hotel odpověděl na tuto recenzi.
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení.
Wellness Party Hotel

Jaromir

dospělý pár, 30.10.2016

Jihlava Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Všechno OK, bylo dle očekávání

  • Chování mojí partnerky :)))

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

dospělý pár, 21.8.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 31.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

skupina přátel, 11.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Ideální místo pro pro ty co se neradi ukazují s přítekyní.

  • Zarazily nás vysoké ceny jak jídla,tak ostatních nápojů včetně vstupu do bazénu.Bývá normální,že pro ubytované hosty je 1 hod zdarma.Tady 1h. os. 300 kč!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 23.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

David

dospělý pár, 9.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %
  • nikdo jiný tam nebyl...

  • studená voda v bazenu i vířivce... na to že se má jednat o hotel, je až moc vidět "vedlejší funkce" objektu...

Personál
5
Služby
6
Čistota
4
Komfort
5
Cena/kvalita
2

Anonym

rodina se staršími dětmi, 30.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Was ich am Freitag erlebt habe war mir bis dahin neu !!!! In der Hoffnung ein Hotel nach der im Netz aufgezeigten Kategorie benutzen zu dürfen wurde ich aufs gröbste enttäuscht. 1. Es dauerte ca. eine halbe Stunde das Einchecken zu klären- meine von ihnen bestätigte Anmeldung wurde nicht gefunden. 2. Ein zufälliger Blick in die Küche verwunderte mich. 3. Der Hotelchef führte mich und meinen Sohn auf unsere Zimmer. 4. Die Türen zu den Zimmern hatten versch. Klinken, Knöpfe usw. zum Teil auch mit Karte zu öffnen ( die Karte war verdreckt) 5. Mehrere Türen hatten Schadstellen , Löcher usw. Alles machte einen unsauberen Eindruck. 6. Das Hotelzimmer, Spiegel im Bad mit Rissen, Spinnweben am Fenster, tote Fliegen in Werbeschilder, Auflage vorm Bett total verschmutzt. 7. Die Damen zum Teil fragwürdig begleitet, nachdem mir der Hotelchef wörtlich sagte ,, es ist vieles hier möglich ,, war mir alles klar. Wir fuhren dann zur Rallye Zlin , dort waren wir als VIPS eingeladen. Ca. 0.30 Uhr kehrten wir zum Hotel zurück-dann die nächste Überraschung: Der Schlüssel den mein Sohn beim verlassen des Hotels auf den Tresen gelegt hatte, war nicht mehr da. Einen Zweitschlüssel gab es nicht. Mein Sohn und ich haben dann bis ca. 01.00 Uhr mit einem Messer und versch. Hilfsmittel die Tür zu öffnen vergeblich! Dann war plötzlich ca. 01.10 Uhr ein Schlüssel da. Wir waren so enttäuscht das wir uns entschlossen haben das Hotel zu verlassen. Die Rallyeleitung werde ich auch über das Hotel in Kenntnis setzen mit der Info DIESES HOTEL IST NICHT ZU EMPFEHLEN !!!

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Rudolf

dospělý pár, 30.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
10 %
  • Naprosto otřesný zážitek. Nejde o hotel, ale de facto noční klub, což bohužel lze zjistit až při vstupu do objektu. Naprosto nevkusné vybavení pokojů, které je navíc omšelé a potřebuje zcela zásadní renovaci. Snídaně sice s velkým výběrem, ale chuť ani nestojí za komentář.Konečný výsledek: JIŽ NIKDY VÍCE !!

Personál
1
Služby
1
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Anonym

dospělý pár, 29.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • klidné okolí

  • zanedbaná údržba pokojů

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
5
FKK Wellness Party hotel odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den mrzí mě že je to tak. Pokud Vám můžu dopřát ještě 2 dni u Nás tak navrhuji 50 % slevu na další pobyt kdykoliv do konce prázdnin. Velice si vážíme Vašeho názoru a je pro nás nesmírně cenný. S pozdravem vedení wellness párty hotelu

Irena Schützová

dospělý pár, 21.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
3
Komfort
5
Cena/kvalita
5
FKK Wellness Party hotel odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den velice mě mrzí že jste nebyla spokojená. Ale pokud Vás mohu poprosit aby jste mně poslala email na fkkhotel@gmail.com a napsala mě prosím něco bližšího k tomu nízkému hodnocení, proto aby jsme s tím něco mohli udělat. Předem děkuji a omlouvám se
S pozdravem ředitel hotelu Pavel Šindolár

Ján

mladý pár, 7.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Daniel

dospělý pár, 7.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %
  • milý a vstřícný přístup personálu

  • smrdící voda ve vířivce, pomocný personál se hádal před klienty, velmi nadhodnocené ceny občerstvení

Personál
8
Služby
7
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

rodina s malými dětmi, 30.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Pěkný hotel ale ne pro rodiny s dětmi

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 14.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Irena Pešlová

dospělý pár, 12.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Děkujeme za příjemný pobyt. Zatím , jsme tento tip hotelu nevyužili, ale mile rádi si u Vás tuto zkušenost zopakujeme ! Zdravíme veškerý personál , a těšíme se na další příjemný pobyt u Vás . Díky , přejeme pěkný den .

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

skupina přátel, 27.2.2014

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
9
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
3
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.