+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

FKK Wellness Party hotel Отзывы

рейтинг отеля

66%
средний

by 19 reviews

  • Персонал

    73%
  • Чистота

    61%
  • Оборудование

    73%
  • Комфорт

    64%
  • Соотношение цена / качество

    58%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 30.7.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 28.1.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Radka

Пожилые пары, 30.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Vstřícný a ochotný personál ,dobré jidlo za dobré ceny, čistá voda v bazénu, vyhrata sauna i virivka .

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
FKK Wellness Party hotel replied to this review.
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení.
Wellness Party Hotel

Jaromir

Пожилые пары, 30.10.2016

Jihlava Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Všechno OK, bylo dle očekávání

  • Chování mojí partnerky :)))

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

Пожилые пары, 21.8.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 31.7.2016

Čeština

  • Overall rating
48 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Группы друзей, 11.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
56 %
  • Ideální místo pro pro ty co se neradi ukazují s přítekyní.

  • Zarazily nás vysoké ceny jak jídla,tak ostatních nápojů včetně vstupu do bazénu.Bývá normální,že pro ubytované hosty je 1 hod zdarma.Tady 1h. os. 300 kč!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
2

Anonym

одинокий путешественник, 23.10.2015

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

David

Пожилые пары, 9.9.2015

Čeština

  • Overall rating
44 %
  • nikdo jiný tam nebyl...

  • studená voda v bazenu i vířivce... na to že se má jednat o hotel, je až moc vidět "vedlejší funkce" objektu...

Personál
5
Služby
6
Čistota
4
Komfort
5
Cena/kvalita
2

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 30.8.2015

Čeština

  • Overall rating
50 %
  • Was ich am Freitag erlebt habe war mir bis dahin neu !!!! In der Hoffnung ein Hotel nach der im Netz aufgezeigten Kategorie benutzen zu dürfen wurde ich aufs gröbste enttäuscht. 1. Es dauerte ca. eine halbe Stunde das Einchecken zu klären- meine von ihnen bestätigte Anmeldung wurde nicht gefunden. 2. Ein zufälliger Blick in die Küche verwunderte mich. 3. Der Hotelchef führte mich und meinen Sohn auf unsere Zimmer. 4. Die Türen zu den Zimmern hatten versch. Klinken, Knöpfe usw. zum Teil auch mit Karte zu öffnen ( die Karte war verdreckt) 5. Mehrere Türen hatten Schadstellen , Löcher usw. Alles machte einen unsauberen Eindruck. 6. Das Hotelzimmer, Spiegel im Bad mit Rissen, Spinnweben am Fenster, tote Fliegen in Werbeschilder, Auflage vorm Bett total verschmutzt. 7. Die Damen zum Teil fragwürdig begleitet, nachdem mir der Hotelchef wörtlich sagte ,, es ist vieles hier möglich ,, war mir alles klar. Wir fuhren dann zur Rallye Zlin , dort waren wir als VIPS eingeladen. Ca. 0.30 Uhr kehrten wir zum Hotel zurück-dann die nächste Überraschung: Der Schlüssel den mein Sohn beim verlassen des Hotels auf den Tresen gelegt hatte, war nicht mehr da. Einen Zweitschlüssel gab es nicht. Mein Sohn und ich haben dann bis ca. 01.00 Uhr mit einem Messer und versch. Hilfsmittel die Tür zu öffnen vergeblich! Dann war plötzlich ca. 01.10 Uhr ein Schlüssel da. Wir waren so enttäuscht das wir uns entschlossen haben das Hotel zu verlassen. Die Rallyeleitung werde ich auch über das Hotel in Kenntnis setzen mit der Info DIESES HOTEL IST NICHT ZU EMPFEHLEN !!!

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Rudolf

Пожилые пары, 30.8.2015

Čeština

  • Overall rating
10 %
  • Naprosto otřesný zážitek. Nejde o hotel, ale de facto noční klub, což bohužel lze zjistit až při vstupu do objektu. Naprosto nevkusné vybavení pokojů, které je navíc omšelé a potřebuje zcela zásadní renovaci. Snídaně sice s velkým výběrem, ale chuť ani nestojí za komentář.Konečný výsledek: JIŽ NIKDY VÍCE !!

Personál
1
Služby
1
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Anonym

Пожилые пары, 29.5.2015

Čeština

  • Overall rating
50 %
  • klidné okolí

  • zanedbaná údržba pokojů

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
5
FKK Wellness Party hotel replied to this review.
Dobrý den mrzí mě že je to tak. Pokud Vám můžu dopřát ještě 2 dni u Nás tak navrhuji 50 % slevu na další pobyt kdykoliv do konce prázdnin. Velice si vážíme Vašeho názoru a je pro nás nesmírně cenný. S pozdravem vedení wellness párty hotelu

Irena Schützová

Пожилые пары, 21.5.2015

Čeština

  • Overall rating
66 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
3
Komfort
5
Cena/kvalita
5
FKK Wellness Party hotel replied to this review.
Dobrý den velice mě mrzí že jste nebyla spokojená. Ale pokud Vás mohu poprosit aby jste mně poslala email na fkkhotel@gmail.com a napsala mě prosím něco bližšího k tomu nízkému hodnocení, proto aby jsme s tím něco mohli udělat. Předem děkuji a omlouvám se
S pozdravem ředitel hotelu Pavel Šindolár

Ján

Молодая пара, 7.1.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Daniel

Пожилые пары, 7.9.2014

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • milý a vstřícný přístup personálu

  • smrdící voda ve vířivce, pomocný personál se hádal před klienty, velmi nadhodnocené ceny občerstvení

Personál
8
Služby
7
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

Семья с маленькими детьми, 30.8.2014

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Pěkný hotel ale ne pro rodiny s dětmi

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

Пожилые пары, 14.8.2014

Čeština

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Irena Pešlová

Пожилые пары, 12.7.2014

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Děkujeme za příjemný pobyt. Zatím , jsme tento tip hotelu nevyužili, ale mile rádi si u Vás tuto zkušenost zopakujeme ! Zdravíme veškerý personál , a těšíme se na další příjemný pobyt u Vás . Díky , přejeme pěkný den .

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

Группы друзей, 27.2.2014

Česká republika

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
9
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
3
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.