+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

FKK Wellness Party hotel Bewertungen

Hotelbewertung

66%
Durchschnitt

by 19 reviews

  • Personal

    73%
  • Sauberkeit

    61%
  • Ausstattung

    73%
  • Komfort

    64%
  • Preis-leistungverhältnis

    58%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 30.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 28.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Radka

Älteres Paar, 30.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vstřícný a ochotný personál ,dobré jidlo za dobré ceny, čistá voda v bazénu, vyhrata sauna i virivka .

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
FKK Wellness Party hotel replied to this review.
Mnohokrát děkujeme za kladné hodnocení.
Wellness Party Hotel

Jaromir

Älteres Paar, 30.10.2016

Jihlava Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Všechno OK, bylo dle očekávání

  • Chování mojí partnerky :)))

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

Älteres Paar, 21.8.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 31.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonymus

Gruppe von Freunden, 11.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
56 %
  • Ideální místo pro pro ty co se neradi ukazují s přítekyní.

  • Zarazily nás vysoké ceny jak jídla,tak ostatních nápojů včetně vstupu do bazénu.Bývá normální,že pro ubytované hosty je 1 hod zdarma.Tady 1h. os. 300 kč!

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
2

Anonymus

Einzelreisende, 23.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

David

Älteres Paar, 9.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
44 %
  • nikdo jiný tam nebyl...

  • studená voda v bazenu i vířivce... na to že se má jednat o hotel, je až moc vidět "vedlejší funkce" objektu...

Personál
5
Služby
6
Čistota
4
Komfort
5
Cena/kvalita
2

Anonymus

Familie mit Kindern, 30.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
50 %
  • Was ich am Freitag erlebt habe war mir bis dahin neu !!!! In der Hoffnung ein Hotel nach der im Netz aufgezeigten Kategorie benutzen zu dürfen wurde ich aufs gröbste enttäuscht. 1. Es dauerte ca. eine halbe Stunde das Einchecken zu klären- meine von ihnen bestätigte Anmeldung wurde nicht gefunden. 2. Ein zufälliger Blick in die Küche verwunderte mich. 3. Der Hotelchef führte mich und meinen Sohn auf unsere Zimmer. 4. Die Türen zu den Zimmern hatten versch. Klinken, Knöpfe usw. zum Teil auch mit Karte zu öffnen ( die Karte war verdreckt) 5. Mehrere Türen hatten Schadstellen , Löcher usw. Alles machte einen unsauberen Eindruck. 6. Das Hotelzimmer, Spiegel im Bad mit Rissen, Spinnweben am Fenster, tote Fliegen in Werbeschilder, Auflage vorm Bett total verschmutzt. 7. Die Damen zum Teil fragwürdig begleitet, nachdem mir der Hotelchef wörtlich sagte ,, es ist vieles hier möglich ,, war mir alles klar. Wir fuhren dann zur Rallye Zlin , dort waren wir als VIPS eingeladen. Ca. 0.30 Uhr kehrten wir zum Hotel zurück-dann die nächste Überraschung: Der Schlüssel den mein Sohn beim verlassen des Hotels auf den Tresen gelegt hatte, war nicht mehr da. Einen Zweitschlüssel gab es nicht. Mein Sohn und ich haben dann bis ca. 01.00 Uhr mit einem Messer und versch. Hilfsmittel die Tür zu öffnen vergeblich! Dann war plötzlich ca. 01.10 Uhr ein Schlüssel da. Wir waren so enttäuscht das wir uns entschlossen haben das Hotel zu verlassen. Die Rallyeleitung werde ich auch über das Hotel in Kenntnis setzen mit der Info DIESES HOTEL IST NICHT ZU EMPFEHLEN !!!

Personál
5
Služby
5
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Rudolf

Älteres Paar, 30.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
10 %
  • Naprosto otřesný zážitek. Nejde o hotel, ale de facto noční klub, což bohužel lze zjistit až při vstupu do objektu. Naprosto nevkusné vybavení pokojů, které je navíc omšelé a potřebuje zcela zásadní renovaci. Snídaně sice s velkým výběrem, ale chuť ani nestojí za komentář.Konečný výsledek: JIŽ NIKDY VÍCE !!

Personál
1
Služby
1
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Anonymus

Älteres Paar, 29.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
50 %
  • klidné okolí

  • zanedbaná údržba pokojů

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
5
FKK Wellness Party hotel replied to this review.
Dobrý den mrzí mě že je to tak. Pokud Vám můžu dopřát ještě 2 dni u Nás tak navrhuji 50 % slevu na další pobyt kdykoliv do konce prázdnin. Velice si vážíme Vašeho názoru a je pro nás nesmírně cenný. S pozdravem vedení wellness párty hotelu

Irena Schützová

Älteres Paar, 21.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
3
Komfort
5
Cena/kvalita
5
FKK Wellness Party hotel replied to this review.
Dobrý den velice mě mrzí že jste nebyla spokojená. Ale pokud Vás mohu poprosit aby jste mně poslala email na fkkhotel@gmail.com a napsala mě prosím něco bližšího k tomu nízkému hodnocení, proto aby jsme s tím něco mohli udělat. Předem děkuji a omlouvám se
S pozdravem ředitel hotelu Pavel Šindolár

Ján

Junges Paar, 7.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Daniel

Älteres Paar, 7.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %
  • milý a vstřícný přístup personálu

  • smrdící voda ve vířivce, pomocný personál se hádal před klienty, velmi nadhodnocené ceny občerstvení

Personál
8
Služby
7
Čistota
5
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 30.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Pěkný hotel ale ne pro rodiny s dětmi

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonymus

Älteres Paar, 14.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Irena Pešlová

Älteres Paar, 12.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Děkujeme za příjemný pobyt. Zatím , jsme tento tip hotelu nevyužili, ale mile rádi si u Vás tuto zkušenost zopakujeme ! Zdravíme veškerý personál , a těšíme se na další příjemný pobyt u Vás . Díky , přejeme pěkný den .

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

Gruppe von Freunden, 27.2.2014

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
9
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
3
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.